Despre noi


Despre Companie

Ne bucuram sa va prezentam compania noastra de curatenie 24 Services care a adus pe piata din Romania tehnologii moderne de curatenie profesionala ecologica din Italia cu experienta de peste 25 ani.

Curatenia efectuata de compania noastra estePolti-Kaercher-24services una in conformitate cu normele de igiena ecologica, folosind echipamente moderne, operate prin tehnologia presiunii cu abur.

Dispunem de echipamente performante ce realizeaza curatenie si igienizare cu aburi, fara detergenti si substante chimice, cu putin consum de energie, si cu rezultate de deratizare impresionante intr-un timp foarte scurt.

Oferim solutii personalizate pentru casele dumneavoastra pe baza unui abonament avantajos menit sa intretina curatenia in casele dumneavoastra. Dispunem de echipamente care pot igieniza in timp record si fara chimicale electrocasnicele din bucatarie, mocheta din dormitor, obiectele sanitare din bai, saltelele si canapelele dumneavoastra precum si igienizarea suprafetelor de parchet si gresie.

Pentru spatiile de birouri precum si orice alte obiective comerciale (clinici medicale, restaurante, etc.) compania noastra va ofera testarea gratuita a gradului de igienizare a spatiilor dumneavostra si crearea unui proces personalizat de curatenie si igienizare in conformitate cu normele prevazute de lege.

Aparitii in presa

Experienta

Parte a grupui Polti cu experienta de peste 30 ani, prin conceptul de franciza Vapexpress din Italia, suntem abilitati sa efectuam lucrari de Rezidentiale, Comerciale si Industriale

Experienta Italia

Viziune

O Romanie curata!

romania curata

Misiune

Misiunea Companiei 24 Services este de a oferi solutii de curatenie adaptate nevoilor clientilor nostri, atat rezidentiali cat si de business, si de a respecta in acelasi timp mediul inconjurator.

parteneriat curatenie
 

Printre clientii sau partenerii nostri:Acreditari si certificariDo NOT follow this link or you will be banned from the site! Call Now Button