Curatenie cu aburi

polti

ABURUL PENTRU CURATENIE

Aparatele de curatenie pe care le folosim in cadrul Companiei noastre sunt dezvoltate de catre firma Polti, cu tehnologie brevetata de peste 25 de ani.

Puterea de curatare in profunzime a aburului si a capacitatii de filtrare a unui aspirator cu filtru de apa, toate in cateva aparate de origine revolutionara.

Apa se transforma in abur atunci cand este incalzita la 97°C, dar la aceasta temperatura nu are nici un efect de curatare. Numai apa incălzita la temperaturi de cel putin 120° si la presiune ridicata produce abur “neutru”, care poate penetra murdaria mai bine sub forma gazoasa decat lichida.

Rezultatele garantate de aparatele noastre se bazeaza tocmai pe acest principiu: abur la temperatura POTRIVITA si la presiunea POTRIVITA, respectiv abur neutru la 120°C si presiune de la 4 la 5 bar.

Lipsit de minerale si fara conductivitate electrica, aburul folosit de aparatele noastre neutralizeaza sarcina statica a particulelor de praf. Caldura aburului permite acestuia sa desprinda si sa dizolve murdaria, eliberand si capturand la trecerea sa toate particulele din care aceasta este compusa : grasime, microbi, bacterii si acarieni. Acestia din urma, care cauzeaza adesea alergii, nu supravietuiesc la temperatura si presiunea ridicata. Toata murdaria si grasimea desprinse sunt colectate în carpele folosite impreună cu accesoriile sau sunt aspirate.

Folosit zi de zi, aburul ofera beneficii incredibile si contribuie la sanatatea dvs.:
Deoarece igienizeaza si elimina bacteriile, acarienii, microbii, ciupercile si murdaria.
Deoarece curata doar prin forta proprie, eliminand astfel necesitatea contactului cu detergentii chimici si inhalarea de substante nocive
Deoarece va ajuta sa economisiti timp, efort si sa reduceti cheltuielile: folosind numai apa, nu mai sunteti nevoiti sa cumparati nici un produs de curatare.

Curatenia cu aburi promo TV Italia

Curatenia cu aburi lecoaspira polti

Curatenie cu aburi si dezinfectie ambulante

Curatenie cu aburi si dezinfectie bucatarie profesionala

Curatenie profesionala camere de hotel

Curatenie si sterilizare cu aburi sala de operatii spital

Curatenie si sterilizare cu aburi sala de fitness si sport

Curatenie si igienizare cu aburi laborator medical

Curatenie profesionala tapiserie auto

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Call Now Button